Choose an additional item from the list during the purchase process (in the cart) and get an additional discount! When buying two or more items, we also include a gift.
Premium Stojalo za Pršut Buarfe Cordoba
 • The basket is empty.
Close
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Premium Stojalo za Pršut Buarfe Cordoba

Držalo za šunko, izdelano v ŠPANIJI, iz vrhunske evropske bele bukve, z železom v sijaju kroma in konicami iz nerjavečega jekla AISI-304, po najugodnejši ceni.

Premium Stojalo za Pršut Buarfe Cordoba
Rating: 3 No: 1
239,95€
Redna cena:
/ €
Add to basket
Prihranek:
/ €
great price!
Postage is charged at the time of purchase: €5.90 (+€2.80 after cash on delivery)

Dimensions (cm): 0,00 x 0,00 x 0,00
Weight: 7,51kg

Until the end of the offer
dni
ur
min
sek
Še 0reserved and the offer will succeed!
Sold: 3
The offer is over!
The offer is over!
buarfe-jamonero-modelo-cordoba-haya-premium-003 buarfe-jamonero-modelo-cordoba-haya-premium-004 buarfe-jamonero-modelo-cordoba-haya-premium-002

I get with the purchase


Držalo za šunko, izdelano v ŠPANIJI, iz vrhunske evropske bele bukve, z železom v sijaju kroma in konicami iz nerjavečega jekla AISI-304. Zahvaljujoč sistemu rotacijskih puš lahko pršut vrtite kolikor želite, ne da bi ga odstranili iz držala za pršut, njegova zasnova pa omogoča enostavno in udobno navpično rezanje.

Njegova nova stožčasta rotacijska puša olajša vstop kopita v pušo in vključuje dve konici iz nerjavečega jekla AISI-304 znotraj puše, nekaj zelo uporabnega za natančnejšo pritrditev in držanje pršuta. Nova zasnova spodnjega dela, kjer je nameščen najdebelejši del šunke, nam omogoča, da šunko postavimo brez uporabe konic, ki bi jo lahko poškodovale. Tako je šunka odlično pritrjena v vsakem položaju, tudi ko je obrnjena na glavo.

V naši seriji PREMIUM je zaključek lesene površine okolju prijazen. Lak na vodni osnovi je primeren za otroke in domačo uporabo, saj ustreza standardom EN-71-9, EN-71-10 in EN-71-11, saj ne vsebuje strupenih organskih snovi. Prav tako je treba omeniti, da v skladu z direktivo 2002/72/ES in njenimi poznejšimi spremembami 2005/79/ES vsebovane smole ne vsebujejo nobenih strupenih ali nevarnih spojin, ki bi lahko onesnažile hrano.

 • Material:
  • Stainless steel
  • Wood
 • Vrste: Pomičen
 • Approx. dimensions:
  • 58,5 x 30 x 22cm

Terms of purchase


 • Nakup velja za: Premium Stojalo za Pršut Buarfe Cordoba
 • from confirmed payment.
 • The package will be provided by Qualitas d.o.o. sent by mail, if you choose the delivery option when purchasing.
 • Postage is charged at the time of purchase: €5.90.
 • Personal collection is possible in Kranj, Ljubljanska cesta 24b, if you select the personal collection option when purchasing.
 • In the case of personal collection, the purchase can be redeemed 15 days after the notification for collection has been sent.
Click to show the location!

Provider

QUALITAS d.o.o.
Ljubljanska 24b
4000, Kranj
contact detailsSimilar products...

great price!
Folding Ham Stand Bamboo (48 x 18,5 cm)
36,95€
Dodaj med priljubljene

Hams and ham stands

Rating: 5 No: 1

If you like to take care of every detail in your home and own the latest products that will make your life easier, purchase Folding Ham Stand Bamboo (48 x 18,5 cm) at the best price.

Looking for a gift? Maybe something for yourself? You can find practically everything here. Every day we prepare for you attractive and accessible offers of consumer products and services with discounts of up to -95%. Choose from over 100,000 products and services at great prices and with additional incredible discounts.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Slovenia

User help: +386 41 758 933
e-mail: info@skuponi.si

Plačilo
Follow us on:

© Quality2012 - 2024, All rights reserved.